Optredens

Activiteiten:

 

 

U vindt The Rhine Singers ook op:

The

Rhine Singers

elke woensdagavond

van 20:00 tot 22:15 uur

 

De Weide Wereld

Teunisbloemlaan 48

Vleuterweide

 

info@rhinesingers.nl


Optredens

Wij laten u graag delen in ons plezier in zingen.

U kunt ons tegenkomen op verschillende festivals, fairs en korendagen, kijk voor onze planning in de lijst met activiteiten.

Wij verzorgen graag een spetterend optreden voor u; onze optredens zijn geschikt voor heel veel gelegenheden. Denk hierbij aan winkelcentra, verzorgings- en/of bejaardentehuizen, markten en fairs, maar ook in een kleinere samenstelling bij u thuis voor een speciale gelegenheid.

Voor informatie en mogelijkheden: boekingen@rhinesingers.nl

Daarnaast doen we elke 2 jaar mee met Barbershop wedstrijden, zogenaamde Conventies. Tijdens de conventie worden alle deelnemende koren en kwartetten beoordeeld door internationale jury’s. Naast het wedstrijdelement is het voor ons vooral een gezellig weekend uit met elkaar en maken we veel plezier.

Hieronder kunt u een impressie krijgen van de verschillende activiteiten.

 

 


Ons repertoire bestaat uit diverse bekend in de oren klinkende nummers, in barbershop of close harmony arrangement uitgevoerd. Elk jaar proberen we een aantal nieuwe songs in te studeren. In de tijd voorafgaande aan een Conventie houden we ons voornamelijk bezig met 2 nieuwe songs die we dan op wedstrijd niveau gaan oefenen en presenteren. Natuurlijk houden we ons standaard repertoire ook bij. In de kerstperiode wordt het repertoire aangevuld met diverse bekende, meestal Engelstalige kerstsongs.

We zingen onder andere:

Anthem

Barbra Ann

Breaking Up

For Once in My Life

Friends

Hey Mister

If I give my heart

Irish Blessing

It's my Song

I will love you till the end of time

Naturaly

Something

Under the Boardwalk