De Hallen Amsterdam

Agenda:


17 juli 2019

Laatste repetitie voor de zomerstop
Aanvang 19:30uur

Weide Wereld

Teunisbloemlaan Vleuten24 juli t/m 21 augustus

Zomerstop


4 september 2019

Eerste repetitie na de zomerstop
Aanvang 20:00uur

Weide Wereld

Teunisbloemlaan Vleuten


7 september 2019
Septembermarkt Harmelen


Repetities

Elke woensdagavond

Aanvang 20:00- 22:15uur

Weide Wereld

Teunisbloemlaan Vleuten

Informatie:

info@rhinesingers.nl


U vindt The Rhine Singers ook op:                          Repetitie:

iedere woensdag

van 20:00 tot 22:15 uur


De Weide Wereld

Teunisbloemlaan 48

Vleuterweide


info@rhinesingers.nl

Zingen in de Hallen Amsterdam

In een bijzondere omgeving in Amsterdam wordt zingen gebruikt waar het voor bedoeld is, nl. verbinden. De plek waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden is nu o.a. tot podium verworden voor diverse kunsten. In de voormalige tramremise, een rijksmonument gebouwd tussen 1902-1928, is ‘De Hallen Amsterdam’ gevestigd. Midden in de 19e -eeuwse stadswijk Amsterdam West. De Hallen Amsterdam is het centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten.

Zingen in De Hallen Amsterdam is een feest. Het is een prachtige historische plek waar we als vocale groep kunnen schitteren. VoxNL (http://www.voxnl.nl/)  biedt in samenwerking met galerie Beeldend Gesproken  deze unieke plek aan. Wij willen graag laten horen wat wij kunnen, het publiek meenemen in ons enthousiasme en weer nieuw publiek bereiken.

Het motto, als je samen kunt zingen, kan je ook samen leven en werken, ondersteunen wij volledig. We gaan er een feestje van maken. We zien je graag, de toegang is gratis!

Iedere eerste zondag van de maand van 16.00-17.00 uur een vocaal feestje. Wij zullen er zijn op zondag 2 september. Kom luisteren!


Programma 20187 januari

Koor Next     | Door: openbare repetitie


4 februari

With a Twist | Tough & Tender


4 maart

Filomila | Studentenkoor Amsterdam


1 april

Juice Vocal Band


6 mei

Canto Classique


3 juni

Any Blue LET OP: aanvang 13:00 uur


1 juli

VoxNL projectkoor (onder voorbehoud)


5 augustus

... nog open


2 september

The Rhine Singers


7 oktober

La Notte en DivAssorti


4 november

Vrouwen van kabaal


11 november

Festival Vocaal! Inschrijving geopend


2 december

projectkoor La Rosa (onder voorbehoud)

 


Bereikbaarheid:

De Hallen Amsterdam bevindt zich in West, vlak bij het centrum, tussen de Kinkerstraat, het Bellamyplein, de Tollensstraat en de Ten Katemarkt.


Bereikbaar per OV:

Tramlijn 7 vanaf Leidseplein of tramlijn 17 vanaf Amsterdam Centraal Station. Trams stoppen op halte Bilderdijkstraat, Kinkerstraat of Ten Katemarkt.


Met de auto:

Onder De Hallen Amsterdam is een parkeergarage aanwezig. Gemeente Amsterdam is eigenaar van de parkeergarage. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Er is een invalidenparkeerplaats aanwezig. De begane grond is bereikbaar via de twee aanwezige liften. Voor meer informatie: http://bit.ly/2lzyVaw. Let op: parkeerkosten kunt u bij de automaat alleen per pin of credit card voldoen. Contant betalen is NIET mogelijk.


Op de fiets:

Bij de entree van de bibliotheek/leescafé Belcampo is de ingang naar de fietsenstalling te vinden. Het is niet toegestaan uw fiets in de passage of tegen de gevels van het gebouw te plaatsen. De fietsenstalling biedt plaats voor ca. 600 fietsen. De fietsenstalling is bedoeld voor bezoekers en werknemers van De Hallen Amsterdam. Bent u buurtbewoner? Gebruik dan uw eigen stalling of huur een plaats bij een overdekte/bewaakte stalling in de buurt. Er wordt streng gehandhaafd in de fietsenstalling. De stalling wordt zoveel mogelijk beheerd gedurende kantoortijden. De gehele dag en avond is er extra controle in de vorm van camerabewaking. De directie is echter niet aansprakelijk voor schade en diefstal van eigendommen.


Openingstijden van de passage en de parkeergarage/fietsenstalling:

Van 07:00 uur tot 01:00 uur doordeweeks

Van 07:00 uur tot 03:00 uur in het weekend (vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag)


ENJOY

UP TO

50%

OFF ON ALL SERVICES


Consectetuer eget malesuada in congue lectus lectus et sit leo porta magna consequat.


Penatibus ultrices nec lobortis egestas maecenas nibh et vestibulum ridiculus aenean turpis porttitor lacus integer tempor in suspendisse lorem  penatibus bibendum semper non cum eleifend lacus quam luctus nunc mauris pede.