waterwin

U vindt The Rhine Singers ook op:

 

 

Repetitie:

iedere woensdag

van 20:00 tot 22:15 uur

 

De Weide Wereld

Teunisbloemlaan 48

Vleuterweide

Waterwinmarkt 2018

Hier staat 2019, maar uiteraard was het 2018 !

 

Hieronder de opname van "U in de wijk Leidsche Rijn" van 23 juni over de Waterwinmarkt editie 9.

 

Onze muziek wordt af en toe ter ondersteuning gebruikt, ons interview zit op 3:13

 

 

De negende, extra feestelijke editie van de Waterwinmarkt Terwijde vindt plaats in het Waterwinpark en op het Muziekplein.

 

De markt, mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds, is dit jaar terug op de plek waar deze negen jaar geleden begon. “Hier hebben we alle ruimte en hoeven we geen nee te verkopen”, aldus Daniëlle Stoops en Diana Vonk uit Terwijde, de twee initiatiefneemsters van de gezelligste buurtmarkt van de regio. De dames kunnen in het park tot honderdvijftig kramen met nieuwe- en tweedehandsspulletjes kwijt.

 

Eén groot feest, vele kinderattracties

 

Het wordt één groot feest, waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, terwijl ze langs de gezellige kramen struinen. Ook is er van alles te doen voor de jonge bezoekertjes. Het Muziekplein wordt dit jaar omgetoverd tot een attractieplein met een kinderboerderij, een treintje, zweefmolen en nog veel meer. En natuurlijk kan er geknutseld worden of geschminkt.

 

Podium terug van weggeweest

 

Het podium is bovendien terug van weggeweest: op het Muziekplein is een DJ en er is ruimte voor allerlei optredens. Buurtbewoners, verenigingen muziek- of dansgroepjes kunnen zich hiervoor aanmelden (Waterwinmarkt@hotmail.com).

 

Via de Facebookpagina Waterwinmarkt kunnen mensen een link vinden voor het huren van een kraam (10 euro voor tweedehands spullen en 20 euro voor nieuwe spullen/handel).

 

Waterwinmarkt

 

Datum: 9 juni 2018

 

Tijd: 10-16 uur

 

Locatie: Waterwinpark en Muziekplein

 

(naast winkelcentrum Terwijde)

 

Utrecht